skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it komt met iets nieuws, namelijk …..  DANCE’IT!
Een danskamp voor dansers vanaf groep 4 tot en met de 1e klas.

Hoe cool is dat? Verschillende dansworkshops en natuurlijk echte kamp activiteiten. Creatieve dingen, spelletjes en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens Dance’it.

Dance’it vindt plaats vanaf vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april. Het begin van de meivakantie en tijdens het paasweekend! Het kamp begint op Goede vrijdag aan het einde van de middag, en eindigt aan het einde van de middag op Eerste Paasdag.

Het kamp vindt plaats in het sportcentrum in Boskoop en we bouwen de tennishal om tot een echt tentenkamp. En zoals al eerder genoemd gaan we alleen maar leuke dingen doen!

De kosten van het kamp zijn €130,- euro in totaal. Dit is inclusief alle dagen ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, workshops etc.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook dus schrijf je snel in via onderstaand formulier!

Let op! Dance’it kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. We hopen dit voor de voorjaarsvakantie met jullie te kunnen communiceren. Ook zullen wij dan overige informatie (paklijst ed.) via de mail met jullie delen.

  • Zijn er dingen waar wij als begeleiders rekening mee moeten houden?
  • Wilt u hier de gegevens invullen van de contactpersoon m.b.t. de betaling en beschikbaar tijdens het kamp?
    Mag uw kind op de foto/ film tijdens het kamp? Deze beelden worden mogelijk gebruikt voor kamp updates op onze social media kanalen
    Zonder hulpouders kunnen wij het kamp niet organiseren. Wilt u een -of meerdere dagen helpen? Geef dan hieronder aan wanneer u. Wij nemen contact met u op zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen.
  • Zijn er nog dingen die u aan ons kwijt wilt?
Back To Top