skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it komt met de 2e editie van DANCE’IT!
Een danskamp voor dansers vanaf groep 4 tot en met de 1e klas.

Hoe cool is dat? Verschillende dansworkshops en natuurlijk echte kamp activiteiten. Creatieve dingen, spelletjes en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens Dance’it.

Dance’it vindt plaats vanaf vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april, tijdens het paasweekend! Het kamp begint op Goede vrijdag aan het einde van de middag, en eindigt halverwege de middag op Eerste Paasdag.

Het kamp vindt plaats in het sportcentrum in Boskoop en we bouwen de tennishal om tot een echt tentenkamp. En zoals al eerder genoemd gaan we alleen maar leuke dingen doen!

De kosten van het kamp zijn €130,- euro in totaal. Dit is inclusief alle dagen ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, workshops etc.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook dus schrijf je snel in via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot de voorjaarsvakantie in 2020.

Let op! Dance’it kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen en vol is vol. We hopen dit voor de voorjaarsvakantie met jullie te kunnen communiceren. Ook zullen wij dan overige informatie (paklijst ed.) via de mail met jullie delen.

  • Zijn er dingen waar wij als begeleiders rekening mee moeten houden?
  • Wilt u hier de gegevens invullen van de contactpersoon m.b.t. de betaling en beschikbaar tijdens het kamp?
    Mag uw kind op de foto/ film tijdens het kamp? Deze beelden worden mogelijk gebruikt voor kamp updates op onze social media kanalen.
    Zonder hulpouders kunnen wij het kamp niet organiseren. Wilt u een -of meerdere dagen helpen? Geef dan hieronder aan wanneer u. Wij nemen contact met u op zodra we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen en we de verdeling rond hebben.
  • Zijn er nog dingen die u aan ons kwijt wilt?
Back To Top