skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it staat onder leiding van dansdocente Sofie de Wilde-Verburg. Samen met drie gepassioneerde en professionele docenten verzorgt zij dit seizoen diverse danslessen voor jong en oud. Vanaf september 2014 is Sofie de dansstudio gestart in Boskoop (Zuid-Holland). Na het eerste seizoen zijn er diverse uitbreidingen ontstaan waaronder het docententeam, de lessen en de locaties. Maak kennis met met het Soof’it team seizoen 2019-2020: Sofie, Lisa, Inge & Manon

Sofie de Wilde-Verburg

Eigenaresse & docent

‘Dansen is leuk, dansen is fijn. Dansen is ontspanning en geeft mij de ruimte om mezelf te zijn.’ Dit is wat ik al onze leerlingen hoop mee te geven binnen de lessen in onze dansstudio. Mijn visie over dans draait om plezier maken met elkaar. Samenwerken maar ook leren om jezelf te presenteren zijn elementen die voor mij heel belangrijk zijn.

Tijdens mijn dansopleiding in Haarlem kwam ik erachter hoe mooi het is om je passie voor dans te delen. Ik heb heel veel geleerd van mijn docenten en kon voor mijn gevoel niet anders dan dit door te geven aan mijn leerlingen maar dan op mijn eigen manier.

Ondertussen doe ik dit niet meer alleen maar streef ik er samen met de andere docenten binnen Soof’it naar dat alle leerlingen die bij ons (komen) dansen elke les plezier maken, leren en genieten. Dat is waar dans voor mij om draait. ‘Dans zo vaak je kan, daar word je blij van!’

Lisa Roeloffs

Docent

Mijn naam is Lisa Roeloffs. Ik ben 22 jaar oud en woon in Leiden. Al sinds ik mijn eerste stapjes zette als baby, ben ik gaan dansen. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met danslessen. Dat begon met streetdance en hiphop, op mijn 12e ben ik naar de jeugdtheaterschool gegaan in Leiden en daar heb ik 3 jaar lessen gevolgd van zang, dans en acteren.

Na mijn middelbare school te hebben gedaan in de richting Cultuur en Maatschappij, wist ik dat ik voor de rest van mijn leven wilde dansen. Ik heb auditie gedaan voor de Dansacademie in Haarlem en hier mijn diploma dansdocent behaald. Naast mijn passie voor dans heb ik nog een passie, namelijk kinderen. Bij Soof’it heb ik de kans gekregen om mijn 2 passies te kunnen combineren; Kinderen en dans. Met veel plezier deel ik deze 2 passies.

‘Dance is the hidden language of the soul’

Inge Pieterse

Docent

Hallo allemaal! Ik ben Inge Pieterse en geef voor het vierde jaar les bij Soof’it. Ik heb een 4-jarige dansopleiding afgerond in Haarlem, waar ik ballet, modern, jazz, werelddans en flamenco heb gehad. Ik heb zelf ook veel hiphop en streetdance lessen gevolgd en er wedstrijden in gedaan, dus dit vind ik ook heel erg leuk om les in te geven.

Ik heb er super veel zin in om alles wat ik geleerd heb weer aan mijn leerlingen door te geven!

Manon Bek

Docent

Hoi!
Ik ben Manon, ik dans al sinds ik klein ben. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans. Ik heb daar allerlei dansstijlen gehad en wil alles wat ik geleerd heb de afgelopen jaren aan mijn leerlingen doorgeven met heel veel plezier! Dit seizoen zal ik de tapdance lessen in Woubrugge gaan verzorgen

Back To Top