skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it staat onder leiding van dansdocente Sofie de Wilde-Verburg. Samen met drie gepassioneerde docenten verzorgt zij dit seizoen diverse danslessen voor jong en oud. Vanaf september 2014 is Sofie de dansstudio gestart in Boskoop (Zuid-Holland). Na het eerste seizoen zijn er diverse uitbreidingen ontstaan waaronder het docententeam, de lessen en de locaties. Maak kennis met met het Soof’it team seizoen 2020-2021: Sofie, Lisa, Wendy & Manon

Sofie de Wilde-Verburg

Eigenaresse & docent

‘Dansen is leuk, dansen is fijn. Dansen is ontspanning en geeft mij de ruimte om mezelf te zijn.’ Dit is wat ik al onze leerlingen hoop mee te geven binnen de lessen in onze dansstudio. Mijn visie over dans draait om plezier maken met elkaar. Samenwerken maar ook leren om jezelf te presenteren zijn elementen die voor mij heel belangrijk zijn.

Tijdens mijn dansopleiding in Haarlem kwam ik erachter hoe mooi het is om je passie voor dans te delen. Ik heb heel veel geleerd van mijn docenten en kon voor mijn gevoel niet anders dan dit door te geven aan mijn leerlingen maar dan op mijn eigen manier.

Ondertussen doe ik dit niet meer alleen maar streef ik er samen met de andere docenten binnen Soof’it naar dat alle leerlingen die bij ons (komen) dansen elke les plezier maken, leren en genieten. Dat is waar dans voor mij om draait. ‘Dans zo vaak je kan, daar word je blij van!’

Lisa Roeloffs

Docent

Mijn naam is Lisa Roeloffs. Ik ben 23 jaar oud en woon in Leiden. Al sinds ik mijn eerste stapjes zette als baby, ben ik gaan dansen. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met danslessen. Dat begon met streetdance en hiphop, op mijn 12e ben ik naar de jeugdtheaterschool gegaan in Leiden en daar heb ik 3 jaar lessen gevolgd van zang, dans en acteren.

Na mijn middelbare school te hebben gedaan in de richting Cultuur en Maatschappij, wist ik dat ik voor de rest van mijn leven wilde dansen. Ik heb auditie gedaan voor de Dansacademie in Haarlem en hier mijn diploma dansdocent behaald. Naast mijn passie voor dans heb ik nog een passie, namelijk kinderen. Bij Soof’it heb ik de kans gekregen om mijn 2 passies te kunnen combineren; Kinderen en dans. Met veel plezier deel ik deze 2 passies.

‘Dance is the hidden language of the soul’

Wendy van den Bogert

Docent

Hoi allemaal, ik ben Wendy van den Bogert.

Komend seizoen (2020-2021) zal ik het docententeam van Soof’it komen versterken.
Op hele jonge leeftijd ging ik al met heel veel enthousiasme en plezier naar de balletlessen van de dansstudio in het kleine dorpje waar ik toen woonde.
Al snel wist ik dat ik later iets met dans wilde gaan doen. Vele lessen volgden, in diverse dansstijlen, o.a. klassiek ballet, modern en jazz.

Inmiddels ben ik afgestudeerd docent dansexpressie en geef ik danslessen in verschillende stijlen. Naast mijn passie voor het lesgeven sta ik ook nog regelmatig op het toneel en dans ik in kleine theater- en dansvoorstellingen.
Bij Soof’it zul je mij op de dinsdagmiddag in Boskoop vinden, waar ik de Kidsdance groep 1&2 (Immanuelschool) en de streetdance lessen (Sportcentrum) zal gaan geven.
En daar heb ik super veel zin in!

Groetjes Wendy

Manon Bek

Docent

Hoi!
Ik ben Manon, ik dans al sinds ik klein ben. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans. Ik heb daar allerlei dansstijlen gehad en wil alles wat ik geleerd heb de afgelopen jaren aan mijn leerlingen doorgeven met heel veel plezier!
Ik ga met veel plezier ook dit seizoen de tap lessen geven. Ook zal ik hier en daar wat invallessen geven.
Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!
Back To Top